Tekstschrijver Uden

Zoek je een tekstschrijver in Uden?

Omdat je het lastig vindt om zelf teksten te schrijven? Of omdat je er vanwege alle drukte niet aan toekomt? Dan kan ik goed begrijpen dat je graag iemand uit de buurt wilt benaderen. Een professionele tekstschrijver uit Uden, die je product of dienst begrijpt. Iemand die jouw gevoel en kennis over je bedrijf kan vertalen naar pakkende teksten.

Bedrijven vergeten kennis te delen

Veel bedrijven vergeten kennis te delen met hun websitebezoekers. En dat is zonde, want het zijn vaak potentiële klanten. Door kennis te delen, laat je jouw expertise zien. Je onderscheidt je hiermee van de concurrent. En je kweekt vertrouwen. 

Websitebezoekers zijn altijd op zoek naar vertrouwen. Als ze op de homepage van je bedrijfswebsite komen en het niet voor de volle 100% vertrouwen, ben je ze kwijt. Vaak komt dat doordat je niet goed genoeg uitlegt wat je verkoopt. Of doordat je te weinig kennis deelt over je product of dienst. Je laat te weinig zien dat juist jij degene bent die alles weet. En dat jij degene bent waarvan ze iets moeten kopen. 

Laat zien dat je weet waarover je praat

Hebben bezoekers het idee dat jij weet waarover je praat? Dan zijn ze eerder bereid hun gegevens bij je achter te laten. Of nog beter: iets te kopen. Kennis deel je door een duidelijke en aantrekkelijke omschrijving te geven van je dienst of product. Of door interessante blogs en actuele nieuwsberichten te schrijven. Kortom, door teksten te schrijven die je potentiële klant raken.

Je wilt een tekst die mensen raakt. En die aanzet tot actie. 

Je wilt graag een tekst die mensen raakt. Een tekst waar lezers een gevoel bij krijgen. Gevoel zet namelijk aan tot actie. En dat is wat je wil. We kunnen dus pas tevreden zijn als iemand zijn gegeven achterlaat, een dienst aanvraagt of een product koopt. Op dat moment kunnen we met een oprecht gevoel zeggen: deze tekst heeft zijn werk gedaan. 

Ik help je met het schrijven van..

  • Pakkende teksten voor je website.
  • Interessante blogs* en actuele nieuwsberichten.

*door periodiek blogs op je website te plaatsen, scoor je hoger in de zoekresultaten van Google. 

Esther van Neerven – Mijnkindisverslaafd.nl uit Uden

Alhoewel mijn branche voor Stijn ver van zijn bed was, heeft hij wonderbaarlijk scherp de teksten voor mijn website geformuleerd. Daarnaast is Stijn in staat om persoonlijke verhalen toegankelijk te maken voor ouders van een kind met een verslaving. Stijn denkt in mogelijkheden en stuurt op gestructureerde wijze naar professioneel opgebouwde teksten. Dat doet hij op een prettige, betrokken en stimulerende manier. Ik kan Stijn oprecht en van harte aanbevelen als tekstschrijver uit Uden!´

Zo gaan we te werk:

  1. Jij laat je gegevens achter. 
  2. We bellen en kijken waar je behoefte ligt.
  3. Vervolgens kom ik vrijblijvend bij je langs om je bedrijf, dienst en/of product te leren kennen.
  4. Ik ga voor je aan de slag met het schrijven van de gewenste teksten.

Dus, wil je graag hulp van een professionele tekstschrijver uit Uden?