Tekstschrijver Eindhoven

Op zoek naar een tekstschrijver in Eindhoven?

Ben je een ondernemer uit Eindhoven en heb je het druk met het runnen van je bedrijf? Dan vergeet je vaak de dingetjes die minder leuk zijn. Bijvoorbeeld het schrijven van een blog of het herschrijven van de teksten op je website. Dat is begrijpelijk. Je doet het liefst iets waarin je geïnteresseerd bent. En iets dat je goed kan.

Toch zijn die minder leuke dingen vaak belangrijker dan je denkt. Ga maar eens na: hoe lang is het geleden dat je de teksten op je website kritisch bekeek en opnieuw schreef? Hoe vaak schrijf je een blogartikel voor je website? Het is logisch dat je deze taken aan de kant schuift. Maar het is super zonde om ze voor eeuwig te laten liggen. Daarom help ik je als tekstschrijver uit Eindhoven bij het schrijven van pakkende teksten voor je bedrijfswebsite.  

Je wilt iemand die jou begrijpt

Je wilt graag een tekstschrijver uit de buurt van Eindhoven. Iemand die je bedrijf en bedrijfscultuur begrijpt. Alleen dan kan iemand jouw gevoel over je bedrijf goed overbrengen. Laten we eerlijk zijn: met iemand van ver weg wordt dat moeilijk. Lange afstanden. Een hele andere levensinstelling. Een andere werkmentaliteit. Dat werkt niet fijn. Een professionele tekstschrijver uit Eindhoven komt dan als geroepen.

Teksten moeten een gevoel oproepen. En aanzetten tot actie.

 Een tekst waar lezers een gevoel bij krijgen; dat is super belangrijker. Gevoel zet namelijk aan tot actie. En dat is wat je wil: iemand die zijn gegevens bij je achterlaat. Of iemand die iets bij je koopt. Pas dan kunnen we tevreden zijn.

Ik schrijf voor jou…

  • Pakkende teksten voor je website.
  • Interessante blogartikelen* en actuele nieuwsberichten.

*door periodiek blogs op je website te plaatsen, scoor je hoger in de zoekresultaten van Google.

Zo gaan we te werk:

  1. Jij laat je gegevens achter.
  2. We bellen en bekijken samen wat je graag wilt.
  3. Vervolgens kom ik vrijblijvend bij je langs om je bedrijf, dienst en/of product te leren kennen.
  4. Ik ga voor je aan de slag met het schrijven van de gewenste teksten.

Dus, wil je graag hulp van een professionele tekstschrijver uit Eindhoven?