Hekel aan schrijven? tekstschrijver inhuren

Wil je een tekstschrijver inhuren? Maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Dan is dat lastig. Je hebt namelijk een idee dat je op papier wilt hebben, maar schrijven is niet je hobby. Sterker nog: je hebt een hekel aan schrijven. Het eindeloze zoeken naar woorden zonder dat je op het goede woord komt. De eeuwige concentratie die je nodig hebt. Nee, je humeur wordt er niet beter op als je een lange tekst op papier moet zetten.

Je bent niet de enige

Laat me je een klein beetje geruststellen. Je bent niet de enige die een hekel heeft aan schrijven. Er zijn een hoop mensen die niets moeten hebben van schrijven. Ze besteden hun tijd liever aan andere dingen. Dingen waarvan ze wél een glimlach op hun gezicht krijgen.

Besteed je tijd aan leuke dingen

Besteed jij je tijd ook liever aan dingen waar je blij van wordt? Dan kun je een tekstschrijver inhuren. Iemand die jouw idee op papier zet. Met woorden die je zelf niet zou bedenken. En zonder spelfouten. Zo bespaar je tijd om leukere dingen te doen. En voor je het weet heb je een kant-en-klare tekst die je heel gemakkelijk op je website, blog of in je nieuwsbrief plaatst.

Wij maken voor jou een kant-en-klare tekst

Bij Blogbuddy maken we voor jou die kant-en-klare tekst. Door bij je langs te komen en met je in gesprek te gaan, leren we je beter kennen. Alleen op die manier kunnen we tot een tekst komen waarvan jij zegt: dit past bij mij. We gebruiken de woorden die de lezer raken. Woorden die aanzetten tot actie. Die ervoor zorgen dat iemand zijn gegevens achterlaat. Of nog beter: woorden die ervoor zorgen dat iemand iets koopt. Want hoe je het ook wendt of keert: dat is uiteindelijk wat je wilt als je een tekstschrijver gaat inhuren.

Wil je dat wij je daarmee helpen?